Ga naar de inhoud
ChampsTalk
ChampsTalk
SE09EP81 - Badr Hari vs Alistair Overeem | MMA Streettalk Interviews 001
Loading
/

Champs Talk gaat de straat op om mensen te ondervragen over Collision 4. Glory organiseert dan de trilogie die meer dan 10 jaar in de maak is tussen Badr Hari en Alistair Overeem. De twee zwaargewichten ontmoetten elkaar in 2008 en 2009, waar ze allebei een gevecht wonnen via KO in de eerste ronde. Sinds Overeem vorig jaar tekende bij GLORY, smeken fightfans om een slotconclusie van hun onderlinge rivaliteit.

“We zijn er trots op dat we dit uitzonderlijke gevecht op het grootste podium in de sport kunnen leveren”, zegt GLORY Executive Vice-Chairman Scott Rudmann. ” Zowel Overeem als Hari hebben hun erfenis op het spel staan in dit trilogiegevecht en het belooft een historische avond te worden.”

De wedstrijd markeert de laatste ronde tussen twee van de grootste namen in de vechtsport en de vierde editie in de geschiedenis van GLORY: COLLISION, een reeks historische zwaargewichtgevechten. De #1 gerangschikte zwaargewicht Antonio Plazibat en #4 gerangschikt zwaargewicht Levi Rigters komen ook in actie op COLLISION 4.