Ga naar de inhoud
ChampsTalk
ChampsTalk
SE05EP47 - Justin Gaethje vs Michael Chandler I UFC 268
Loading
/

Voormalig Interim Lightweight kampioen Justin Gaethje neemt het tijdens UFC 268 op tegen Michael Chandler. UFC 268 vindt plaats op 6 november in Madison Square Garden in New York City. De headliner van het evenement is een rematch in de weltergewichttitel tussen Kamaru Usman en Colby Covington.

Chandler hoopt ook weer een boost te krijgen in een titelkans nadat hij in mei werd gestopt door Charles Oliveira op UFC 262 voor het vacante kampioenschap. De voormalige Bellator-kampioen maakte veel lawaai tijdens zijn UFC debuut toen hij Dan Hooker in iets meer dan twee minuten wegsloeg bij UFC 257 in januari.

“The fans, the energy, the chaos—whether they want me to win or lose and it’s better when they want me to lose because it’s more hectic—that chaos is something I’ve missed,” Gaethje said.

Gaethje zal proberen terug te keren naar de top van het lichtgewicht kampioenschapsgesprek na een verlies te hebben geleden in zijn laatste gevecht tegen Khabib Nurmagomedov op UFC 254 in oktober. “The Highlight” begon 2020 met het veroveren van de tussentijdse titel van 155 pond met een TKO-overwinning in de vijfde ronde op Tony Ferguson tijdens UFC 249.