Ga naar de inhoud
ChampsTalk
ChampsTalk
SE05EP46 - Rose Namajunas vs Weili Zhang 2 UFC 268
Loading
/

Rose Namajunas verdedigt haar titel tegen Weili Zhang tijdens dit event in New York. Namajunas won eerder dit jaar de titel door de Chinese via KO in de eerste ronde te stoppen. De UFC heeft nu de rematch ingepland voor 6 november tijdens UFC 268 in New York. Beide vrouwen treffen elkaar tijdens het Co-Main Event in de Madison Square Garden Arena.

Een spectaculaire high kick van de Amerikaanse Namajunas in de eerste ronde was genoeg om de kampioene uit China bewusteloos naar de grond te werken. Namajunas heroverde zo haar UFC-titel en mag zich weer de beste van de divisie noemen. Zhang verloor voor het eerst in haar UFC-carrière. Namajunas veroverde haar UFC-titel die ze in 2019 verloor aan Jessica Andrade. De Amerikaanse pakte die titel in 2017 door de Poolse Joanna Jedrzejczyk te kloppen.

Rose Namajunas versloeg tijdens UFC 261 haar Chinese tegenstander Weili Zhang. Met een leipe headkick schopte Namajunas Zhang knock-out! Zhang ging richting het canvas en Namajunas gaf de Chinese dame nog een paar flinke klappen, totdat de scheidsrechter ingreep. Dat gebeurde te snel volgens de Chinese, zei ze achteraf. Maar als je naar de beelden kijkt, zie je dat Zhang flink aan het wankelen is na de klappen van Namajunas.