Ga naar de inhoud
ChampsTalk
ChampsTalk
SE05EP44 – The Return Of Nick Diaz vs Robbie Lawler UFC 266
Loading
/

Vandaag in Champs Talk bespreken we de terugkeer van Nick Diaz naar de UFC. Nick Diaz keert terug naar de octagon na 6 jaar. De broer van Nate Diaz treft Robbie Lawler waar hij 17 jaar geleden tegen vocht op UFC 47. Het gevecht zal plaatsvinden tijdens UFC 266 van aankomend weekend.

De strijd tussen Diaz en Lawler zal een herkansing zijn van hun strijd in april 2004 tijdens UFC 47. Nick Diaz won via een knockout in de tweede ronde. Diaz heeft sinds 2015 niet meer gevochten binnen de UFC. De wedstrijd met Lawler zal bestaan uit 5 ronden , maar is geen titelgevecht.

De oudere van de ‘Diaz brothers’ vocht in 2015, tegen Anderson Silva voor het laatst. Anderson Silva ging er toentertijd met de winst vandoor, maar omdat beide vechters positief had getest op verboden middelen werd het resultaat omgedraaid naar een ‘no contest’. In het gevecht daarvoor nam de voormalig Strikeforce welterweight kampioen het op tegen toenmalig UFC welterweight kampioen Georges St-Pierre. Dit gevecht verloor Diaz via een unanimous decision.