Ga naar de inhoud
ChampsTalk
ChampsTalk
SE05EP43 - Tyson Fury vs Deontay Wilder III
Loading
/

Het gevecht staat gepland voor 24 juli 2021 in de T-Mobile Arena in Paradise Tyson Fury heeft het contract getekend om voor de derde keer te vechten tegen de Bronze Bomber, Deontay Wilder. De geplande wedstrijd van Tyson met Antony Joshua staat nu in de wacht, vanwege een juridische uitdaging van Wilder waarin staat dat Fury contractueel verplicht was om tegen Wilder te vechten.

Alles is mogelijk en we verwachten dat Deontay Wilder beter voorbereid is. Fury kan daarentegen niet veel meer toevoegen. Hij zal hoogstwaarschijnlijk enkele kleine aanpassingen maken, ervan uitgaande dat Wilder beter voorbereid zal zijn.

Bovendien heeft Fury ook een psychologisch voordeel tegen Wilder wat niet mag worden onderschat. Alle fans zijn er zeker van dat het derde Wilder vs Fury-gevecht hetzelfde vuurwerk zal opleveren als de vorige twee gladiatorengevechten.

Tyson Fury won het tweede gevecht overtuigend en we verwachten dat de “King of the Gypsies” Wilder ook voor de tweede keer knock-out zal slaan. We gaan ervan uit dat bookmakers ook op dezelfde manier zullen denken!